Menu

Semifinalen blev endestation for de (foreløbige) sidste fodboldpiger i Hammelev

image
RM
24. juni 2021 kl. 14:30

Fodbold KUN for piger lukker i efteråret desværre ned efter mange år med stor succes.

Dedikerede forældre, trænere og andre frivillige igangsatte i 2013 et projekt, som straks blev en stor succes. En anderledes tilgang til at træne piger sammen på flere årgange og KUN med piger skabte hurtigt en positiv stemning og medlemstilgangen voksede. På et tidspunkt spillede over 70 piger fodbold på flere rene pigeårgange. En fantastisk udvikling for en lille landsbyklub!

Nuværende årgange er desværre begrænsede på antal og pigerne har mange andre tilbud i vores forening. Derfor har foråret kun budt på 2 pigehold, hvoraf det ene har samarbejdet med Vojens.

De sidste Hammelev piger i forårets turnering - vore U-15 Piger - fik en dejlig afslutning på mange år sammen om fodbold. De vandt deres række og spillede så tirsdag den 22. juni Regionssemifinale hjemme mod Rødding. Modstanderne var på dagen bedre end vore piger, men pigerne gav som altid 100% i fight og vilje. Efter kampen var der grillhygge + is, og trænerne Pernille + Monika fik fortjent flotte gaver fra tøserne. Enkelte piger fortsætter i Vojens, andre tager på efterskole, flere starter op med gymnastik m.m.

Dermed slutter en flot udvikling for fodbold KUN for piger desværre umiddelbart nu. MEN projektet har vist at hvis pigerne har lyst til fodbold og engagerede frivillige er klar, så er alt muligt.

 

 

Nyheder 31. oktober kl. 20:03
Martin Jørgensen fik en godkendt debut med mål i den gule trøje!