Menu

Talentsamarbejde med Sønderjyske

Hammelev SUF Fodbold har været med på sidelinjen i det Sønderjyske Fodboldsamarbejde i mange år nu, men det er først med aftalen fra 2010, at vi i vore øjne er en fuldbyrdig og konstruktiv deltager.

Talentsamarbejde med Sønderjyske og de andre lokale klubber kan kun give fordele til vores fodboldklub. 

Fodboldudvalget har derfor underskrevet en aftale med Sønderjyske og omegnsklubberne omkring det nye talentsamarbejde, hvor vi indgår i et forpligtende fællesskab på flere områder.

Hvis vi har talenter, så giv dem mulighed for at komme til talent træning!

Hvem er et talent? Den lokale træner indstiller i første omgang den lokale spiller. Herefter har den lokale træner en positiv dialog med de (frivillige) talenttrænere + den officielle talenttræner fra Sønderjyske. Den lokale spiller får muligheden for at deltage i en officiel talent træning, hvor niveauet kan prøves af. Hvis alle parter er tilfredse, så fortsætter den lokale spiller med at træne 1 ekstra gang om ugen med de andre talenter. Den lokale spiller fortsætter under hele forløbet med at træne sin egen klub med uændrede betingelser. 

Flere fordele!

For lokalklubbens trænere + ledere er der flere bonus ting ved en aftale, bl.a. træner udvikling + større samarbejde med Sønderjyske + Haderslev FK + omegnsklubber.

Så i vore øjne, så vinder både spillere + forældre + trænere + fodboldklubben ved denne aftale!

Hvis DU vil vide mere om SFS Talentsamarbejdet, så kontakt Fodboldudvalget.