Menu

Senior med sportslig og social succes

image Serie 5 vandt suverænt rækken og er nu klar til Serie 4 i 2017
16. oktober 2016 kl. 19:53
Serie 5 med suveræn oprykning efter flot sæson

Hammelev SUF Fodbold senior fodbold har i mange år været kendetegnet ved sammenholdet før, under og efter træning og kampe. Resultaterne i en landsbyklub med en relativ lille senior afdeling kan være svingende fra sæson til sæson, men fællesskabet (og de gode faciliteter) fastholdes hvert år.

HSUF Fodbold har i efteråret 2016 haft følgende hold tilmeldt i DBU turneringen:

  • 1 Serie 5 (11m)
  • 1 Senior (7m)
  • 1 Oldboys (7m)
  • DBU Pokalen

Cheftræner Brian Christensen har fået en fremragende start i sin første sæson i spidsen for Serie 5. Holdet sikrede sig allerede sidste weekend en flot oprykning til Serie 4. I årets sidste kamp hjemme mod Seest B. satte seniorspillerne et flot punktum med en sikker 5-0 sejr. Der var guldkarameller på sidelinjen, rigeligt med dejlig senior væske og oprykningsfest efter kampen.

STORT TILLYKKE MED OPRYKNINGEN TIL SERIE 5

Senior 7m sikrede sig også en flot førsteplads i rækken, og Oldboys fuldendte med deres 2. plads i rækken en resultatmæssig super sæson i seniorafdelingen.

Senior fodbolden trives stadig på bedste vis med masser af hygge før/efter træning samt god fodbold på banerne. Der trænes fortsat på kunstgræsbanen i uge 43 og frem hver tirsdag kl. 19.30.

ALLE er velkommen i Hammelev!