Fodbold siden 1928

image

Hammelev SUF Fodbold er en fodboldklub med en stolt historie, hvor rigtig mange frivillige mennesker gennem mange år har været med til at skabe det nuværende klubmiljø.
Fodboldklubben Hammelev Boldklub blev oprindeligt stiftet i 1928, og klubben blev i 1940 lagt ind under Hammelev Sogns Ungdomsforening, som blev stiftet den 31. maj 1919 i Vojens Kommune.
Hammelev Boldklub var i starten medlem af Sønderjysk Idrætsforening, men allerede i 1937 blev herreholdet tilmeldt JBU´s turnering.

Hvis du vil vide mere omkring den historiske udvikling, så kig ned i klublokalet.

Til 90 års jubilæum i 2018 lavede HSUF Fodbold en stor plakat med en kronologisk oversigt over fodboldklubbens historie + frivillige kræfter. Den kan ses ned i klublokalet og kan også ses her som pdf-fil (desværre med tekst midt over billedet...)