Fodbold siden 1928

image

Hammelev SUF Fodbold er en fodboldklub med en stolt historie, hvor rigtig mange frivillige mennesker gennem mange år har været med til at skabe det nuværende klubmiljø.

Fodboldklubben Hammelev Boldklub blev oprindeligt stiftet i 1928, og klubben blev i 1940 lagt ind under Hammelev Sogns Ungdomsforening, som blev stiftet den 31. maj 1919 i Vojens Kommune. Hammelev Boldklub var i starten medlem af Sønderjysk Idrætsforening, men allerede i 1937 blev herreholdet tilmeldt JBUs turnering.

Opstarten var på marker rundt omkring i sognet, men det gav alligevel gode resultater og fremgang. I 1958 kom den første reelle lille fodboldbane ved Hammelev skole, og siden da er der etableret et dejligt fodboldområde primært af frivillige kræfter.

VIL DU VIDE MERE OM HISTORIEN BAG HAMMELEV SUF FODBOLD?

• Kig ned i klublokalet! Lav gerne en kop kaffe i klublokalet og læs/se en stor plakat med en kronologisk oversigt over fodboldklubbens historie + frivillige kræfter.
  • Eller bliv her på hjemmesiden! Se mange historiske fodbold billeder i menuen HISTORISKE INDTRYK SIDEN 1928.