Fodbold siden 1928

Hammelev SUF Fodbold er en fodboldklub med en stolt historie, hvor rigtig mange frivillige mennesker gennem mange år har været med til at skabe det nuværende klubmiljø.
Fodboldklubben Hammelev Boldklub blev oprindeligt stiftet i 1928, og klubben blev i 1940 lagt ind under Hammelev Sogns Ungdomsforening, som blev stiftet den 31. maj 1919 i Vojens Kommune.
Hammelev Boldklub var i starten medlem af Sønderjysk Idrætsforening, men allerede i 1937 blev herreholdet tilmeldt JBU´s turnering.

Hvis du vil vide mere omkring den historiske udvikling, så tjek dette link:
Her skitseres klubbens udvikling, samt nogle af de mange frivillige personer, der har været drivkræfter i klubbens historie.

Den største drivkraft i Fodboldafdelingens historie, Christian "Kedde" Mikkelsen + et nostalgisk glimt af seniordamerne fra 1980 med træner Frede Møller!

Hammelev SUF Fodbold vil i øvrigt her gerne takke Elna Petersen for det grundige og flotte arbejde med at kortlægge de historiske rødder.

En kronologisk oversigt over fodboldklubbens historie + frivillige kræfter.
Plakaten hænger nede i klubben.