Facebook og hjemmeside

Fodboldudvalget og trænerne har et fælles forum på Facebook, og seniorspillerne + enkelte ungdomshold har også egen Facebook side. MEN ellers prioriteres hovedforeningens Facebook side højest, da den henvender sig bredest.

Hovedforeningen HSUF har en aktiv Facebook side, hvor alle kan bidrage med nyheder eller info.

ALLE interesserede kan blive medlem af denne side - det er en lukket gruppe med ca. 850 medlemmer, men ALLE kan søge om at blive medlem. HSUF Fodbold laver ofte opslag af træning, kampe og aktiviteter på denne Facebook side.

Samtlige trænere og medlemmer opfordres til også at bruge siden til jeres gode billeder fra træning, kampe og stævner!

FODBOLD HJEMMESIDEN www.hammelev-fodbold.dk

Hvis du synes vores hjemmeside mangler relevant info, så kontakt webmasteren.

René "NISSE" Marcussen

Mobil 60 91 96 88 / rene.marcussen@live.com

HUSK! Ligger du inde med gode billeder - både fra gamle dage og nutidens aktiviteter - så send dem til Nisse!